Söderpodden

En idérik och idéfattig podcast – samtidigt. Anton bildar tillsammans med Anton en duo som varje avsnitt tar avstamp i något söderfenomen. Vad som definierar ett sådant? Allting från en strand på en söderhavsö till en stadsdel i Helsingborg. Idérikedomen är det enda som sätter gränserna för vad som hamnar på tablån då den består av vad som helst som kan ha väckt programledarnas uppmärksamhet den senaste tiden.
Sänds: Jämna veckor
Programledare: Anton Söder & Anton Boså
Kontakt: soderpodden@gmail.com

Topplistan

Namnet talar för sig! Topplistan är podden där vi pratar om allt mellan himmel och jord. Från existensiella ämnen som ”vad vi vill göra innan vi dör” till ämnen som ”bästa stället att ha din första dejt”. Enda tvisten med diskussionerna är att vi i slutet skapar en topplista för vad vi anser är bästa/sämsta alternativet. Om du vill lyssna på vardagliga problem och personer som verkligen älskar att sitta bakom micken och sända har du kommit rätt! Hoppas glädjen sprider sig från studion till var ni än sitter och lyssnar på podden.
Sänds: Varje vecka
Programledare: Edvin Olbers, Josefine Elgquist & Joacim Argelius

Kontakt: joacim.argelius@gmail.com

Bitterpodden

Bitterpodden är en podd som förmedlas på ett humoristiskt sätt genom mycket klagande samt olika irritationsmoment. Denna podd sänds utav Max Persson som fick idén genom att han såg människor agera på väldigt speciella sätt, särskilt i kollektivtrafiken och ville därför föra dessa historier vidare på något sätt. Vill du få råd till att bli en perfekt resenär i kollektivtrafiken, få reda på varför du inte ska äta vaniljglass eller hur du ska bete dig i en mataffär på bästa sätt? Då är detta podden för dig, en podd fylld med vardagliga skeenden och en mängd igenkännings-faktorer!

Sänds: Varje fredag

Programledare: Max Persson

Som på film

Per, Julia och Agnes guidar dig igenom film- och seriedjungeln. Med över ett halvt sekels tv-tittande mellan dem och 16 streamingtjänstappar har de vad som krävs för att du ska ta dig ut levande. Från de stora aktuella blockbusterfilmerna till smala dokumentärer och dokusåpor, allt är uppe för diskussion. Så lyssna in för recension, diskussion och tips! OBS! Spår av spoilers kan förekomma.

Programledare: Julia Brandt, Per Klemedtsson, Agnes Gustavsson Larsson

Alfahenne

I podcasten Alfahenne diskuterar Agnes och Louise vardagens återkommande utmaningar. Med lagom allvar och en måttad dos humor tar de sig an ämnen både innanför och utanför det egna pannbenet!

Programledare: Agnes Gustavsson Larsson & Louise Svensson

Femi Frid

Frida Lübeck intar i sin podcast sitt modiga alter-ego Femi Frid och pratar om provocerande tankar och ärliga känslor. Podden är ett forum där lyssnarna kan göra sig bekanta i olika situationer och åsikter. På en knapp kvart försöker Femi Frid reda ut frågor kring ämnen du absolut inte småpratar om vid middagsbordet. Som Frida själv säger; Håller ni inte med mig i mina åsikter så har ni i alla fall fått ta del av den motsatta vilket kan skapa bättre insikt i ämnet och du kanske får förståelse för varför du håller med mig eller inte.

Programledare: Frida Lübeck

KartEllen

En minidokumentär där Ellen med avstamp från kartans alla hörn tar med er på en resa genom okända konflikter och händelser runt om i världen. De konflikter och händelser som inte får uppmärksamhet och lätt glöms bort.

Programledare: Ellen Jonsson

Veckans Babe

Veckans Babe är podden som avsnitt för avsnitt minglar sig igenom campus. Lova med gäst pratar om högt och lågt och inget avsnitt är det andra likt.
Programledare: Lova Sörman Laurien

Du är ett misstag

En pod som snarare bör ses som en lärarcentrerad historielektion med en oväntad tvist. I varje avsnitt kommer nya, spännande och ödesdigra misstag i vårt förflutna att tas upp för att diskuteras. Detta görs såklart ur olika intressanta infallsvinklar.

Historia vero testis temporum, lux veritatis, vita memoriae, magistra vitae, nuntia vetustatis, qua voce alia nisi oratoris immortalitati commendatur? – Cicero
Programledare: Nerman Hopovac

Calcio Radio

Calcio Radio är en underhållande fotbollsshow som behandlar aktuell fotboll ur ett supporterperspektiv och utan slips.
Grundare: Emanuel Leander, Simon Hellberg och Jakob Rönnqvist [okt 2012]
Programledare: Elvis Smajic

Förfestradion

StampusFMs flaggskepp i form av ett live-program vari det snackas om allting utan begränsningar.
Programledare: Nariman Nowroozi-Larki & Victor Åsén