Söderpodden

En idérik och idéfattig podcast – samtidigt. Anton bildar tillsammans med Anton en duo som varje avsnitt tar avstamp i något söderfenomen. Vad som definierar ett sådant? Allting från en strand på en söderhavsö till en stadsdel i Helsingborg. Idérikedomen är det enda som sätter gränserna för vad som hamnar på tablån då den består av vad som helst som kan ha väckt programledarnas uppmärksamhet den senaste tiden.
Sänds: Jämna veckor
Programledare: Anton Söder & Anton Boså
Kontakt: soderpodden@gmail.com

Calcio Radio

Calcio Radio är en underhållande fotbollsshow som behandlar aktuell fotboll ur ett supporterperspektiv och utan slips.
Grundare: Emanuel Leander, Simon Hellberg och Jakob Rönnqvist [okt 2012]
Programledare: Elvis Smajic

Förfestradion

StampusFMs flaggskepp i form av ett live-program vari det snackas om allting utan begränsningar.
Sänds: Torsdagar 18-20
Programledare: Nariman Nowroozi-Larki & Victor Åsén

Topplistan

Namnet talar för sig! Topplistan är podden där vi pratar om allt mellan himmel och jord. Från existensiella ämnen som ”vad vi vill göra innan vi dör” till ämnen som ”bästa stället att ha din första dejt”. Enda tvisten med diskussionerna är att vi i slutet skapar en topplista för vad vi anser är bästa/sämsta alternativet. Om du vill lyssna på vardagliga problem och personer som verkligen älskar att sitta bakom micken och sända har du kommit rätt! Hoppas glädjen sprider sig från studion till var ni än sitter och lyssnar på podden.
Sänds: Varannan vecka
Programledare: Edvin Olbers, Josefine Elgquist & Joacim Argelius

Veckans Babe

Veckans Babe är podden som avsnitt för avsnitt minglar sig igenom campus. Lova med gäst pratar om högt och lågt och inget avsnitt är det andra likt.
Sänds: Varannan vecka
Programledare: Lova Sörman Laurien

Du är ett misstag

En pod som snarare bör ses som en lärarcentrerad historielektion med en oväntad tvist. I varje avsnitt kommer nya, spännande och ödesdigra misstag i vårt förflutna att tas upp för att diskuteras. Detta görs såklart ur olika intressanta infallsvinklar.

Historia vero testis temporum, lux veritatis, vita memoriae, magistra vitae, nuntia vetustatis, qua voce alia nisi oratoris immortalitati commendatur? – Cicero
Sänds: Varannan vecka
Programledare: Nerman Hopovac