Nu är nollningen över och vi på StampusFm var faktiskt lite delaktiga i år. Under informations dagen stod jag (Linnea) och Emanuel och berättade om StampusFm i 3 timmar. Vi var lagom trötta sen.

Under poängjakten i förra veckan var vi också med lite. Vi bestämde fem stycken ord som skulle vara med i jingeln de skulle göra och sedan valde vi ut tre stycken som fick komma och spela in sina jinglar i studion hos oss. Alla tre ligger nu i vår rotationslista så klicka upp spelaren och lyssna och se om du får höra dem.

Att nollningen är slut innebär också att vår stationschef Michaela har lite mer tid för oss. Hon var lite väl engagerad i nollningen tycker jag, men förhoppningsvis gör det att vi fått många nya medlemmar som är sugna på att sända. Vi ska i veckan planera in en ”kom-och-häng-på-radion-dag” där alla nya får komma och testa på hur det fungerar och känna efter om radio är något för dem.

Jag ska försöka ta lite fler bilder som jag kan uppdatera med här, till dess får ni hålla till godo med en som jag tog när vi spelade in jinglar. Vill ni har mer regelbunden uppdatering från oss? Likea oss på Facebook eller följ oss på Twitter 🙂

//Linnea