5UqvTSwDet första avsnittet till den nya podcasten Alternativ Eufori’s Bokklubb

Alternativ Eufori är en podcast med syftet att bidra till individers självutveckling och på så vis bidra till ett mer hållbart och välmående samhälle.

Ett viktigt verktyg i denna resa är kunskap och ett av de bästa sättet att ta åt sig kunskap är att läsa böcker och det är något som medlemmarna i bokklubben har applicerat i deras liv.

Men nu vill vi ta det till nästa nivå och dela med oss utav denna kunskap i form av en publik bokklubb där vi fyra deltagare läser en varsin bok under en månads tid och sedan delar med sig av vad vi har lärt oss för att på så vis accelerera vårat och andras lärande och utveckling.

Alternativ Eufori’s podcast består utav tre stycken format:

  1. Gästen – podden där vi bjuder in en gäst som vi anser vara relevant och inspirerande i riktning med vårat syfte. Vi intervjuar och tar reda på vad som driver dem, deras verktyg eller vad dom vill dela med sig av för att kunna hjälpa er.
  2. Bokklubben – podden där deltagarna läser en varsin bok i månaden för att sedan dela med sig av denna kunskap för att sprida dessa ideér och höja kunskapsnivån hos alla.
  3. Samtalet – podden där vi med eller utan gäster pratar flödande med eller utan givet ämne. Idéskapande, filosofi, applicering, teori och allmänt härligt prat.

Det är planerat att det kommer ett nytt avsnitt varje måndag.

Ni hittar oss även på våran hemsida http://alternativeufori.se/ om ni är intresserade mer om oss.