Denna gång fick vi äran att gästas av Pamela som beskrivs på sin hemsida med att hon

”är en världsförändrare, talare, utbildare, mentor och författare. Ett kraftpaket av nyfikenhet, kärlek och äkthet. Hennes passion är att väcka passion, att väcka kreativitet och medvetenhet som leder till ett större liv..

..Pamela har över 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling, personlig utveckling och beteendevetenskap. Genom åren har hon arbetat inom både näringslivet och den offentliga sektorn men också med enskilda individer.”

Pamela’s syfte går verkligen hand i hand med vårat syfte att skapa lycka genom utveckling och det blev ett avsnitt med intressanta diskussioner om samhället i förändring, gemenskap, medvetande och mycket skratt.

Podden avslutas med en guidad meditation så för dom som är intresserade av det så lyssna till slutet eller hoppa direkt till det börjar på 1:15.

Lyssna på podden här eller via valfri podcast app där ni söker på stampusfm.

Saker som nämndes under podden:

En av Google X grundare pratar om interconnectedness

Boken om meningsfullhet: Victor Frankel – Man’s search for meaning

Self-determination Theory

Pamela hittar ni på:

http://pamelavonsabljar.com/

Facebook

Instagram

Twitter

ALLA är välkomna till hennes öppna föreläsning ”Ett större liv – från att veta till att göra” den 29 maj på Mindpark i Helsingborg, anmäl er här!

Fick du någon nytta eller tyckte att samtalet var intressant, dela gärna vidare!

Tyckte du om avsnittet eller var det lite flummigt? Dela med dig av dina åsikter i kommentarerna eller till oss på alternativeufori@gmail.com

Glöm inte att skriva upp dig på vårat nyhetsbrev om du vill fortsätta utvecklas och lära dig med oss.

Ha en underbar dag!

Med Kärlek från Oscar & Robin